Om SHIP365

Logistikeksperter, der løser udfordringer i forsyningskæden

SHIP365 er en dansk it-virksomhed, som består af innovatører med ambitioner om at løse de tekniske problemer, der plager den globale forsyningskæde.

Den perfekte logistikplatform der løser problemerne fandtes ikke - derfor byggede vi SHIP365 platformen!

Vi leverer professionel logistiksoftware til virksomheder, der ønsker at booke med egne fragtaftaler og samtidig optimere deres First-, Middle-, og Last-mile logistik. Vores unikke løsning, skaber sammenhæng på tværs af afdelinger, medarbejdere, arbejdsgange og kunder.

Med andre ord - Vi gør kompleks logistik simpelt, ved at samle hele forsyningskæden i én platform.

En virksomhed med baglandet i orden

Mario Paunovic og Daniel Popovic, kommer begge med en baggrund som transportkøbere og transportrådgivere, der tilsammen giver en forståelse og omfattende viden, samt erfaringen for industriens udfordringer og problematikker. Begge har indsigt i transportørernes begrænsninger og har derfor bygget softwaren efter denne erfaring. Tilsammen skaber dette et unikt partnerskab, produkt og serviceniveau.

Hvad gør os unikke

Vores dedikation, passion, fleksibilitet, teknologi samt service er det som adskiller os fra andre. Vores unikke, løsningorienteret tilgang- og tankegang omkring logistik samt it-løsninger, tages altid med udgangspunkt i vores kunders forretninger og hvad der vil gavne dem bedst strategisk og økonomisk. Vi behandler altid vores kunders forretning som vores egne.

Strategisk vækst partner for livet

Hos SHIP365 får I ikke blot et system, men også en teknologi- og logistikpartner, som hjælper jer med løbende sparring og vidensdeling, der sikrer at I opnår strategiske-, konkurrencemæssige- og økonomiske fordele. Vi er en forlængelse af jeres logistikafdeling, som arbejder dedikeret på at hjælpe med at udvikle, strømline og optimere jeres logistik, så den altid er fremtidssikret med den nyeste funktioner.