Leverings scan app

Fuld sporbarhed på egne vogne eller eksterne vognmænd.

Med Scan App får I mulighed for at benytte hvilken som helst chauffør og stadig få fuld gennemsigtighed. Appen giver mulighed for at registrere sendinger med billeddokumentation, note og underskrift, som leveres direkte til platformen fra dine chaufførers smartphones.

”Jeg vil fremhæve SHIP365's konkurrencedygtige priser. De formår at levere høj kvalitet til rimelige priser, hvilket er meget værdsat som kunde. Samlet set har mit samarbejde med SHIP365 været en utrolig positiv oplevelse...”
  • ”Hvad der virkelig skiller SHIP365 ud fra mængden er deres engagement i at levere enestående kundeservice. De er altid tilgængelige, lytter opmærksomt til mine behov og sørger for at imødekomme dem på bedst mulig vis.

    Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til SHIP365 for deres enestående service og ekspertise. Som kunde har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SHIP365, som har altid overgået mine forventninger.

    Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for et pålideligt og professionelt produkt.

    Stor tak til SHIP365 og deres fantastiske team!”

Frederik NielsenStifter og medejer, avXperten

Spar penge
Få fleksibilitet
Bliv fremtidssikret

Eksterne vognmænd

Få fuld frihed til at benytte en eller flere lokale transportører, med en fleksibel scan app løsning. Løsningen er god til Dig, som ønsker at levere og modtage fuld sporbarhed på lokale leverancer eller til virksomheden som ønsker hurtig skalering.

Egne biler

Med egne biler, kan du med SHIP365 scan app give dine kunder en god leveringsoplevelse. Hold dine kunder orienteret under hele leveringsprocessen og følg egne forsendelser i realtime, lige fra afhentning til levering hos kunden. Med fuld dokumentation, minimere Du risikoen for erstatningskrav.

On site udleveringer

Tilbyd en fleksibel købs- og leveringoplevelse. Click and collect løsningen er til Dig, som ønsker at tilbyde dine kunder muligheden for at afhente en vare i en webshop butik eller på lageret. Underret kunden nemt og simpelt, når varen er klar til afhentning og tilbyd dem en gratis leveringsmetode.

Lad os tage en uforpligtende snak

Bliv ringet op af en logistikekspert allerede i dag

Vi gør det nemt og simpelt for jer at automatisere, optimere forsendelsesprocessen, skabe effektivitet og reducere omkostninger. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst din e-mail
Indtast venligst dit telefonnummer

Kom nemt og hurtigt igang

Faktisk er det ikke særlig svært at komme igang med vores brugervenlige og intelligente platform. Vi mangler bare en smule informationer, for at sikre at din virksomhed kommer godt fra start.

Egen personlige Account Manager

Ved henvendelse hos SHIP365, vil du straks få tilknyttet en account manager, som vil være ved din side gennem hele processen og sørge for den korrekte indroduktion fra A til Z.

Du får et dedikeret support team

Vores kunder får deres helt eget dedikerede supportteam. Har du brug for hjælp, så er vi her for dig!