Konsolidering og samlefaktura

Automatisk generering af tolddokumenter til samlet indfortoldning

Systemet danner automatisk dine tolddokumenter med de nødvendige informationer til at kunne lave en samlet indfortoldning, og sender automatisk alt information til din transportør

”Vi har gennem årene haft en økonomisk gevinst, samt sparet en del tid på den hurtige udskrivning og automatisering af de nødvendige manifester og transportdokumenter...”
  • Vi har benyttet SHIP365 siden 2017 på vores centrallager i Polen, som sender mere end 800.000 pakker årligt til hele verden. Systemet spiller sammen med vores WMS, som sikrer et fuldautomatiseret flow i hele vores pakkeprocess og synkronisering af data.

Silvan PopovicStifter, MyTrendyPhone

Spar penge
Få fleksibilitet
Bliv fremtidssikret

Konsolidering af pakker og breve

Med vores konsolideringsløsning, kan du sende pakker og breve som bulk forsendelser uden manuelt papirarbejde. SHIP365 danner og udskriver tolddokumenter på baggrund af de data som forsendelserne indeholder.

Samlefaktura og tolddata

Få lavet en samlet indfortoldning med en samlefaktura på en smart og enkel måde. Forsendelser og vareposter konsolideres og sendes elektronisk og helt automatisk til de pågældende transportører.

Følgesedler og palle opmærkning

SHIP365 generer, udfylder og udskriver automatisk de påkrævede følgedokumenter såsom waybill, routing labels mm. der er nødvendige for opmærkning af bulkforsendelser.

Lad os tage en uforpligtende snak

Bliv ringet op af en logistikekspert allerede i dag

Vi gør det nemt og simpelt for jer at automatisere, optimere forsendelsesprocessen, skabe effektivitet og reducere omkostninger. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst din e-mail
Indtast venligst dit telefonnummer

Kom nemt og hurtigt igang

Faktisk er det ikke særlig svært at komme igang med vores brugervenlige og intelligente platform. Vi mangler bare en smule informationer, for at sikre at din virksomhed kommer godt fra start.

Egen personlige Account Manager

Ved henvendelse hos SHIP365, vil du straks få tilknyttet en account manager, som vil være ved din side gennem hele processen og sørge for den korrekte indroduktion fra A til Z.

Du får et dedikeret support team

Vores kunder får deres helt eget dedikerede supportteam. Har du brug for hjælp, så er vi her for dig!