2-Faktor fakturakontrol

Alle kan lave fejl. Vores fakturakontrol hjælper med at finde dem.

Spar ressourcerne med vores unikke og fuldautomatiske løsning, hvilket betyder at i blot skal videresende jeres fakturaspecifikationer, hvorfra systemet automatisk importerer og afstemmer data op imod booket pris og jeres fragtaftale. Dette vil medføre at i fremadrettet ikke skal bruge ressourcer på manuel kontrol og afstemning af fragtfakturaer.

”Hvad der virkelig skiller SHIP365 ud fra mængden er deres engagement i at levere enestående kundeservice. De er altid tilgængelige, lytter opmærksomt til mine behov og sørger for at imødekomme dem på bedst mulig vis....”
  • ”Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til SHIP365 for deres enestående service og ekspertise. Som kunde har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SHIP365, som har altid overgået mine forventninger. Jeg vil også fremhæve SHIP365's konkurrencedygtige priser. De formår at levere høj kvalitet til rimelige priser, hvilket er meget værdsat som kunde. Samlet set har mit samarbejde med SHIP365 været en utrolig positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for et pålideligt og professionelt produkt.

    Stor tak til SHIP365 og deres fantastiske team!”

Frederik NielsenStifter og medejer, avXperten

Spar tid
Spar penge
Automatisér

Helt automatisk

Med en fuldautomatisk løsning, skal Du ikke længere tænke over at skulle udføre stikprøvekontroller af utallige fragtfakturaer. Systemet søger for at alle parametre afstemmes efter den booket pris og jeres fragtaftaler – vi viser alle fejl. Det er jeres sikkerhed for at Du altid bliver korrekt afregnet hver gang og helt automatisk.

Alle transportpartnere

Uanset hvilken transportpartner, jeres virksomhed har et samarbejde med i dag, sørger vi for vi for at I kan udføre kontrollen på dem alle. Vi hjælper med opsætningen og sikrer at spiller første gang.

Spar tid, penge og ressourcer

Det er vigtigt at bruge tiden på det, som skaber værdi for jeres virksomhed. Med en fakturakontrol optimering, får Du fuld gennemsigtighed og kontrol af dine fragtomkostninger. Undgår fejlafregninger og opnå tidsbesparelser på din fragthåndtering.

Lad os tage en uforpligtende snak

Bliv ringet op af en logistikekspert allerede i dag

Vi gør det nemt og simpelt for jer at automatisere, optimere forsendelsesprocessen, skabe effektivitet og reducere omkostninger. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst din e-mail
Indtast venligst dit telefonnummer

Kom nemt og hurtigt igang

Faktisk er det ikke særlig svært at komme igang med vores brugervenlige og intelligente platform. Vi mangler bare en smule informationer, for at sikre at din virksomhed kommer godt fra start.

Egen personlige Account Manager

Ved henvendelse hos SHIP365, vil du straks få tilknyttet en account manager, som vil være ved din side gennem hele processen og sørge for den korrekte indroduktion fra A til Z.

Du får et dedikeret support team

Vores kunder får deres helt eget dedikerede supportteam. Har du brug for hjælp, så er vi her for dig!