Farligt gods forsendelser

Fuldautomatisk løsning til dine farligt gods forsendelser

Intet behov for 3. parts system til at danne farligt gods dokumenter. Vi har samlet kompleksiteten i en simpel process for udfærdigelse og udskrivning af farlig gods dokumenter.

”Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til SHIP365 for deres enestående service og ekspertise. Som kunde har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SHIP365, som har altid overgået mine forventninger...”
  • ”Hvad der virkelig skiller SHIP365 ud fra mængden er deres engagement i at levere enestående kundeservice. De er altid tilgængelige, lytter opmærksomt til mine behov og sørger for at imødekomme dem på bedst mulig vis. Jeg vil også fremhæve SHIP365's konkurrencedygtige priser. De formår at levere høj kvalitet til rimelige priser, hvilket er meget værdsat som kunde. Samlet set har mit samarbejde med SHIP365 været en utrolig positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for et pålideligt og professionelt produkt.

    Stor tak til SHIP365 og deres fantastiske team!”

Frederik NielsenStifter og medejer, avXperten

Spar penge
Få fleksibilitet
Bliv fremtidssikret

ADR, MOU, IMO og IATA dokumenter

Med SHIP365 automatiske farlig gods løsning, behøver man ikke benytte 3. parts løsninger til udfærdigelse og signering af sine farligt gods dokumenter, da alt er samlet i én løsning. SHIP365 sørger for at gøre det nemt at booke farligt gods forsendelser.

Avanceret UN opslag

Udfyldelse af farlig gods dokumenter er gjort simpelt ved hjælp af et smart UN-nummer opslag, som autoudfylder relevante informationer, reducerer og effektiviserer arbejdstiden.

UN godkendte emballager

Find nemt og simpelt din emballage ved hjælp af vores smartopslag på enten type, materiale eller emballagekode. Benyt enkelt- eller kombinationsemballager, sampakning eller overpack.

Lad os tage en uforpligtende snak

Bliv ringet op af en logistikekspert allerede i dag

Vi gør det nemt og simpelt for jer at automatisere, optimere forsendelsesprocessen, skabe effektivitet og reducere omkostninger. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst din e-mail
Indtast venligst dit telefonnummer

Kom nemt og hurtigt igang

Faktisk er det ikke særlig svært at komme igang med vores brugervenlige og intelligente platform. Vi mangler bare en smule informationer, for at sikre at din virksomhed kommer godt fra start.

Egen personlige Account Manager

Ved henvendelse hos SHIP365, vil du straks få tilknyttet en account manager, som vil være ved din side gennem hele processen og sørge for den korrekte indroduktion fra A til Z.

Du får et dedikeret support team

Vores kunder får deres helt eget dedikerede supportteam. Har du brug for hjælp, så er vi her for dig!